AKTUALNOŚCI
Zapraszamy do Belvedere w Nowym Roku
04 styczeń 2017

Od 4 stycznia nowości w menu!

 

4 stycznia o godzinie 18:00 otwieramy restaurację po świątecznej przerwie. Wracamy z nową energią i nowymi daniami w menu.

Czekają na Was zimowe,  autorskie dania Marcina Przybysza oparte na tradycyjnych polskich produktach.

Warto zacząć Nowy Rok od niezapomnianych kulinarnych przeżyć! Zapraszamy do rezerwacji!

 

Godziny otwarcia pozostają niezmienione.

Poniedziałek-Sobota: lunch od 12.00 do 16:00, kolacja od 18:00 do 23:00

Niedziela: lunch od 12:00 do 20:00

Restauracja zamknięta w okresie świątecznym od 23 grudnia 2016 do 3 stycznia 2017
21 grudzień 2016

Zapraszamy 4 stycznia od godziny 18:00

 

Uprzejmie informujemy, że w okresie świątecznym restauracja Belvedere jest zamknięta. 

Serdecznie zapraszamy w Nowym Roku! Po przerwie otwieramy się 4 stycznia o godz. 18:00.

 

Życzymy pięknych Świąt i wspaniałego Roku 2017! Do zobaczenia!

Karta win Belvedere otrzymała rekomendację Magazynu Wino
15 grudzień 2016

Z przyjemnością informujemy, że karta win Belvedere, stworzona przez naszego sommeliera Piotra Zielińskiego otrzymała rekomendację Magazynu Wina w sezonie 2016/2017.

Jesteśmy dumni z tego wyróżnienia. Jako jedna z niewielu restauracji fine dining w Warszawie mamy w karcie nie tylko znakomite wina z całego świata, ale również prawie 20 doskonałych win polskich. 

 

W Nowym Roku serdecznie zapraszamy na menu degustacyjne Marcina Przybysza z winami dobieranymi indywidualnie przez Piotra Zielińskiego. Nasz znakomity sommelier wybierze wina idealnie dopasowane do dań i do Waszych preferencji smakowych.

 

Zapraszamy do rezerwacji!

+48 22 55 86 701

Nowe zimowe dania w karcie
14 listopad 2016

Menu Szefa Kreatywnego Marcina Przybysza

 

Szef Kreatywny Marcin Przybysz przygotował na sezon zimowy zachwycające dania bazujące na sezonowych produktach i mocnych, intensywnych smakach.

 

Czekają na Was:

Kluski dyniowe z rydzami i świeżo tartym kasztanem 

Przegrzebki z Kumpiakiem Podlaskim i pomidorami

Consommé borowikowe z domową ricottą

Krem z dyni z kiszonym jabłkiem i podwędzanym sumem

Jeleń z dereniem i burakami

Wołowina z jarmużem i popiołem

 

Zapraszamy!